Andelar i Klädesholmens Affär Ekonomisk förening

Affärsföreningen äger fastigheten och hyr ut lokalen till den som driver butiken.

Idag är det Klädesholmens Livs AB som hyr butikslokalen och driver butiken ”Bojen” som ingår i Axfoods koncept ”Handlarn”. Bojen är också Klädesholmen Seafoods ”fabriksförsäljning” med hela utbudet av sillprodukter.

Affärsföreningen är en ekonomisk förening vars medlemmar är de som köpt andelar. Andelar har sålts från 1980 då föreningen bildades.

  • 1981 hade föreningen 270 andelar
  • 2010 var antalet andelar 663 andelar
  • 2013 var antalet 760 andelar
  • Aktuellt antal andelar är idag den 26 mars 2018, 1217 andelar.

Att vara andelsägare innebär att du är ekonomisk delägare i föreningen. Medlem är den som har intresse av en livsmedelsaffär på Klädesholmen. ”Medlem bör gynna föreningen genom att göra sina inköp av dagligvaror i affärföreningens fastighet”.

Vill du stödja Affärsföreningen så finns det flera bra sätt att göra detta:
Handla i butiken, vi välkomnar alla kunder. Vill du också stödja Affärsföreningen ekonomiskt är du välkommen att köpa andelar.
Kontakta Bengt Palmqvist, via mail: bengt.palmqvist1@telia.com eller på telefon 070-625 38 29. Du kan också sätta in 1.000 kr per andel som du vill köpa på vårt bankgiro: 121-0640 men glöm inte att skriva ditt namn och dina kontaktuppgifter.

Vi har tidigare haft en lista på andelsägare här på hemsidan, den har vi nu tagit bort för att följa personuppgiftslagen som ändras från maj 2018.

Bengt Palmqvist/Klädesholmens Affär Ekonomisk förening