månadsarkiv: juni 2020

Medlemsavgift 2020

Nu har det åter blivit dags att betala in årets medlemsavgift till Samhällsföreningen, hoppas att du/ni vill stödja oss i vårt ideella arbete för Klädesholmen. Vi välkomnar även alla boenden på Mossholmen, Bockholmen och Bringelbärsholmen!

Medlemsavgiften för 2020 är 100 kr för enskild medlem och 175 kr för ett hushåll.
Betala in avgiften till vårt bankgiro 133-2576.

Gilla Klädesholmens Samhällsförening på Facebook, www.facebook/kladesholmen, eller besök vår hemsida www.kladesholmen.com där vi lägger ut aktuell samhällsinformation med jämna mellanrum. Anmäl din e-postadress på hemsidan för att automatiskt kunna ta del av ny information som läggs ut.

Klädesholmens samhällsförening
Styrelsen

SIMSKOLA 2020

KLÄDESHOLMENS SAMHÄLLSFÖRENING SIMSKOLA 2020

TROTS RÅDANDE RESTRIKTIONER HAR TJÖRNS KOMMUN GETT KLARTECKEN TILL ATT VI KAN ARRANGERA SIMSKOLA NU I SOMMAR.

MÅNDAG DEN 20 JULI KL. 09.30 ÄR DET INSKRIVNING I SIMSKOLAN I BADVIKEN PÅ KLÄDESHOLMEN. FÖR ATT UNDERLÄTTA INSKRIVNINGEN VILL VI ATT NI GÖR EN FÖRANMÄLAN TILL nils.gunnar48@telia.com. EFTER ANMÄLAN KOMMER VI ATT MAILA EN BLANKETT SOM SKA FYLLAS I OCH TAS MED TILL INSKRIVNINGEN.

SIMSKOLAN ÄR KONCENTRERAD TILL TVÅ PASS OM DAGEN UNDER TVÅ VECKOR 20/7-31/7. UNDERVISNINGEN ÄR UPPDELAD I OLIKA GRUPPER SOM BESTÄMS PÅ INSKRIVNINGSDAGEN.

AVGIFT 350 KR FÖR BARN SOM ÄR FOLKBOKFÖRDA I TJÖRNS KOMMUN OCH 500 KR FÖR BARN FOLKBOKFÖRDA I ANDRA KOMMUNER.  MÄRKESTAGNING 250 KR.

EN SÄRSKILD DAG FÖR SIMBORGARMÄRKESTAGNING KOMMER INTE ATT ARRANGERAS I ÅR. SJÄLVKLART KAN SIMBORGARMÄRKET TAS NÄR SIMSKOLAN ÄR ÖPPEN UNDER VECKORNA 30-31.

VILL DU HA YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA

Elsa Eriksson simlärare                                                  elsaeriksson1230@gmail.com
Alva Olausson simlärare                                                olaussonalva02@gmail.com
Nils Gunnar Johansson Samhällsföreningen             nils.gunnar48@telia.com

 

VÄLKOMNA

KLÄDESHOLMENS SAMHÄLLSFÖRENING