Kategoriarkiv: Information

Sommar Sommar Sommar

Sommar Sommar Sommar

I år är sommaren lång o intensiv. Arrangemangen på Klädesholmen har besökts av rekordpublik. Hatten av för Betelförsamlingen som arrangerade Holmeloppet för allra först gången. 180 deltagare. Wow!

Simskolan hade sin avslutning fredagen den 20 juli. Vi återkommer med möjlighet att utvärdera årets simskola och årets upplägg. 39 barn var inskrivna och 158 tog simborgarmärket på Simborgarmärkets dag.

Sommaren fortsätter ett tag till. Passa på Att utnyttja alla badmöjligheter runt vår ö. Våra församlingar har fortfarande olika aktiviteter se lokala anslag och resp. hemsida. Sommarsången på Mossholmen lördag 28 juli. Vidare kan ni besöka vårt Sillmuseum som är öppet varje dag mellan kl. 15.00–19.00  t.o.m. den 19 aug och vårt bibliotek i KIF-huset där vi har olika utställningar. Just nu pågår en akvarellutställning av Mona Jansson och Berit Erenstedt och 18 augusti har Morgan Bråse vernissage på sin fotoutställning med bilder från Klädesholmen. Varför inte avsluta sommaren samma dag med att titta på segeltävlingen Tjörn Runt från Klädesholmens klippor.

Fortsatt skön sommar!

Nils Gunnar Johansson/ordf/

SAMHÄLLSFÖRENINGEN

Hade du inte möjlighet att närvara vid årsmötet, men kan ändå tänka dig att hjälpa till i någon kommitté ex. inför/på midsommar, Sillens dag, Samhällets dag eller Jul på Klädesholmen. hör i så fall av dig till någon av oss i styrelsen, eller sänd ett mail till:
samhallsforeningen@kladesholmen.com